R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Tarieven

Ongediertebestrijding kosten

Kosten wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen heeft jaren ervaring met het geven van advies en wespennesten verwijderen. Wij vinden het belangrijk dat u op elk tijdstip hulp krijgt van een expert op het gebied van ongediertebestrijding voor een goede prijs en overzichtelijke kosten. Bij Wespennest verwijderen heeft u geen onverwachte kosten. Ook gaan wij respectvol om met uw huis of uw bedrijfspand.

Prijzen wespenbestrijding

Aan het bestrijden van wespen en wespennesten zijn natuurlijk kosten verbonden. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bestrijden van wespen? De prijs voor wespenbestrijding begint vanag €59,-

Wespennest verwijderen kosten vanaf €59,00

Bij Wespennest verwijderen helpen wij u van uw ongewenste wespennest af. Dit kan al vanaf €59,-.

Heeft u last van wespennest in of rondom uw huis? Deze kunnen wij snel voor u verwijderen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur voor u beschikbaar. Niks is zo vervelend als wespen in uw huis. Vaak zijn de wespen afkomstig uit een nest. Bij Wespennest verwijderen bent u aan het juiste adres voor het laten verwijderen van een wespennest. Voor meer vragen over wespen en wespenplagen kunt u ons altijd telefonisch contacteren.

Snel contact opnemen

Wilt u een wespennest laten verwijderen? Bij Wespennest verijderen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. 

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.