R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Preventie

Ongedierte preventie

Preventief wespen bestrijden

Niemand zit te wachten op een huis vol wespen, daarom geven wij u wat handige tips over hoe u zelf wespen preventief kunt bestrijden. 

Wat raden wij af?

Wij raden af om zelf een wespennest te verijderen als u deze ziet. Een wespennest voorkomen kan gelukkig met een aantal handige tips die wij aanraden.

Wat raden wij aan?

Wij raden aan om de volgende maatregelen te nemen om een wespennest te voorkomen.

  • Sluit ventilatieopeningen af, doe die het liefst met gaas. Zorg er wel voor dat je woning goed geventileerd blijft.
  • Dicht naden, spleten en kieren in je woning.
  • Gebruik horen voor deuren en ramen.
  • Controleer in het voorjaar wanneer het weer wat beter begint te wroden op wespen en beginnende wespennesten. 
  • Hou je afvalbakken schoon en leeg ze tijdig.

Door je aan deze tips te houden verklein je de kans op wespenoverlast en wespennesten aanzienlijk.

Hygiëne

Hygiëne is ook zeer belangrijk bij wespen. Hou je huis en tuin dus netjes en zorg dat je afval snel opruimt. Zorg er ook voor dat je prullenbakken en container geen los afval of vloeistoffen bevatten. Doe alles in zakken en sluit deze goed af voordat ze in de container gaan.

Snel contact opnemen

Wilt u een wespennest laten verwijderen? Bij Wespennest verijderen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. 

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.